06-03-05

Puffinovy 30. vyklubaniny


Nojo, už je to tak, ač se cítím na 20, tak podle běžného kalendáře jsem v neděl slavně oslavila 30. Nebudu tu úpět nad tím, jak ten čas běží, ale ukážu vám pár fotek a podělím se o zážitky, ať z toho něco máte (a ať se můžu pochlubit :D). Vezmu to podle mého zvyku (a člověčí podstaty) systematicky a chronologicky. Celé oslavy totiž trvaly a trvají už minimálně týden, tak ať je v tom jasno ;)
P.S. Pokud vám to nedošlo, tak vyklubaniny jsou obdobou narozenin - musíte uznat, že u puffinů se o narození nedá mluvit, když se klubou z vejce. Čili puffini slaví zásadně vyklubaniny (mimochodem tento pojem vymyslel můj drahý a geniální Koalix (on sám pak jako pravá koala slaví takzvané zvakuvykuleniny)).

1. března - akvacentrum v HK - vodní radovánky s firemními kolegy
Schválně se pochlubte, kdo jste kdy dostal narozeninový dárek a hobla v bazénu? Asi nás takových moc není, ale já jsem to štěstí měla. Drazí kolegové z práce naplánovali originální akvaparkovou akci - kromě už zmíněného přání ve vodě jsme si dosyta užili tobogánu, vířivek, vlnobití, páry, sauny, skákacího prkna, házení šéfů do vody a pod. Následovalo večerní posezení v Baru 69 s velmi pozdní, ale chutnou večeří, trojitými kolami a pomalými pivy.
Tímto všem zúčastněným moc děkuju za úžasný letecký dárek i originální blahopřání, které se opravdu jinde než v bazénu snad ani předávat nedalo (Překročit třicítku je jako čůrat v bazénu - při troše štěstí si toho nikdo nevšimne) - obojí jsem si řádně prostudovala až dodatečně, ale ohromná radost zůstala :D
n3001

2-3. března - Bratislava - návštěva u sestřenky s miminkem
Na druhý den jsem měla naplánovanou cestu do Bratislavy - poprvé jsem jela navštívit sestřenku s nedávno narozeným miminkem (malou Leuškou) do jejich nového bytu. Byla to moc příjemná návštěva, miminko bylo extrémně hodné (ideální propagační mimčo pro nerozhodné budoucí matky :D) a se sestřenkou se nám pusy nezavřely - dovykládaly jsme si zážitky těch několika let, co jsme se neviděly, ale přitom jsem měla pocit jako bychom se rozloučily nedávno... Pěkně jsme si zavzpomínaly i na naši pamětihodnou chmelovou brigádu (od té doby si dodnes říkáme Reťko a Kojotík :D)
br01 br02 br03 br04 br05
br06 br07 br08 br09 br10

3. března - Blue café - večer se "zlínskými" kamarádkami
Napadlo mě, že by mohlo být příjemné se zase po čase sejít s kamarádkami (a bývalými spolužačkami) ze Zlína (přičemž ze tří pozvaných je teď jedna v Praze, jedna v Olomouci a jedna ve Zlíně :)) a pořádně si povykládat. Bohužel jsme se nesešly všechny (Jane držely povinnosti v Praze), ale s Helčou a Mackou jsme strávily pěkné čtyři vykládací hodiny v podzemním Blue café (poté, co jsem přecenila své schopnosti sehnat místo v prestižní "Potrefené huse" aniž bych měla rezervaci předem). Bylo to moc příjemně posezení a za odměnu jsem se pak svezla zlínským taxíkem, protože už mi všechny autobusy domů ujely... :)

4. března - rodinné setkání na JS
n3006 n3007

5. března - narozeniny
Den 30. narozenin a přece jsem neměla pocit, že by se cokoliv změnilo. Trochu takový pocit, že je kolem těch mých narozenin mnoho povyku pro nic. Prostě jedeme dál. :D
Ale stejně děkuju moc všem, co mi poslali smskové, icqové nebo emailové přání. Potěšily mě všechny (i když ne na všechny jsem odpovídala).
n3002 n3008 n3009

6. března - mohutné nakupování v ZL
n3003 n3004 n3005


made by ©Puffin, 2006