05-12-31

Vánoce a spol.


Pokud se ptáte, jak asi vypadaly první vánoce u manželů Kosařových, pak vás zřejmě budou zajímat následující stránky...
Vánoce jsme prožili příjemně a mile a oslavili je - ostatně jak je u nás dobrým zvykem - poněkud po svém. Vánoční stromeček jsme pořídili za 25,- (krásná jedlová větev), k večeři jsme neměli standardní bramborový salát a kapra, ale brambory maštěné máslem a rybí filé, z vánočního cukroví jsem zvádla vyrobit jen perníčky (zbytek je import od maminky :)), ale žádná z těch věcí nic nezměnila na kráse večera a radosti z dárků. :)
Jeden z nejpovedenějších, které jsem letos dostala, byl od mého medvídka - koupil mi druhého plyšového puffina do páru (jednoho už vlasním asi 8 let, tehdy mi přišel jako dárek ze Shetland), navíc s útlou knížkou o puffinech (obojí z PuffinShop.com ). Spoustu krásných (hlavně knížek) přeskočím, abych se zastavila u jednoho z nejexotičtějších - z Anglie mi přišly balíčku mimo jiné i pruhované prstové ponožky. Kdykoliv jsem je viděla v obchodech, tak mi tento prodejní artikl připadal jako pěkná piromost a "exoťárna" pro mladé a střelené, ale nevěřili byste, jak dobře dovedou tuto ponožky přinášet dobrou náladu - kdykoliv jsem se podívala na nohy, tak jsem se proste musela smát...:D

/ladně přeskočím k aktuálnímu tématu/

Rok 2005 se nám pomalu chýlí ke konci, tak bych vám všem ráda popřála, ať máte i v roce 2006 hodně důvodů ke smíchu a radosti! (Viz. také PF 2006 by Koalix - pochlubte se, kdo tomu rozumí!)

PF2006


vanoce01      vanoce02      vanoce03      vanoce04     


made by ©Puffin, 2005