| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zrušit? Nebo ještě ne? |
| Jo, zrušit! |
|
26% |
[ 9 ] |
| Ne, nechat! |
|
73% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: st březen 17, 2010 23:45 Předmět: |
|
|
Perfektní!!! Rád bych se přidal ale nějak mi ten link nejde a skupinu mi nenajde.  _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Puffin Admin

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 00:25 Předmět: |
|
|
| megy napsal: | Perfektní!!! Rád bych se přidal ale nějak mi ten link nejde a skupinu mi nenajde.  |
Tak si dej najít Puffin - já tam jsem jako "Marie Puffin Kosařová" a budu to mít ve svých fanouškovských skupinách (případně v historii, zakládala jsem to tam předevčírem...) _________________ * Puffin bloguje - Z domu, s Mišákem * |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chasseur Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:12 Předmět: |
|
|
Tak to je mi dost líto, kdyby to tu mělo skončit. Jsem samozřejmě proti, ale chápu, že Puffinka teď na to nemá čas ani náladu. A že tu chcíp pes je taky pravda.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perfect SimSvěták 6.úrovně

|
Zaslal: út duben 06, 2010 21:25 Předmět: |
|
|
| Končíme! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oli SimSvěták 7.úrovně

Založen: 3.9.2008 Příspěvky: 714 Bydliště: Tam, kde jsem teď
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 18:09 Předmět: |
|
|
Ne! Vždyť to bylo nejlepší forum o simíkách  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simby Maximální SimSvěták

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 18:36 Předmět: |
|
|
já si myslím že kdyby se tu rozjela nějaká nenáročná soutěž tak by jse to tu rozběhlo...
rozhodně nekončit!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Moniiik Maximální SimSvěták

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 11:30 Předmět: |
|
|
| Simby napsal: | já si myslím že kdyby se tu rozjela nějaká nenáročná soutěž tak by jse to tu rozběhlo...
rozhodně nekončit!  |
jooo:D _________________ ...♥
...žiju SKAčkem:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Puffin Admin

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 22:43 Předmět: |
|
|
Soutěž? Vy se teda cejtíte...
A jako simanskou? Dvojkovou? Trojkovou? Nebo nějakou úplně mimo simany? Trošku rozveď svou ideu, Simby  _________________ * Puffin bloguje - Z domu, s Mišákem * |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Flying-girl Dodavatel SimSvěta

|
Zaslal: po duben 19, 2010 14:46 Předmět: |
|
|
| Puffin napsal: | Soutěž? Vy se teda cejtíte...
A jako simanskou? Dvojkovou? Trojkovou? Nebo nějakou úplně mimo simany? Trošku rozveď svou ideu, Simby  | byla bych pro něco časově nenáročného, kde si každý může zvolit, jestli chce soutěž uskutečnit s 2. nebo 3. dílem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 19, 2010 15:33 Předmět: |
|
|
rozhodně něco jednoduchý
a Flying-girl má dobrý nápad
třeba že každý dá každému(teda krom sebe) body od 1-10 a pak se z toho udělá pruměr, a počet kol by teda nebyl duležitý, možná že za každé kolo kterého se hráč zúčastnil +1 bod nebo tak nějak
každé kolo by mohlo být o něčem jiném, aby si v tom každý našel to své, ale tak aby to na sebe navazovalo jako příběh, třeba(takhle ne, ale nějak v podobném stylu):
a byl jednou jeden kluk, a ten se nevědel rozhodnout s kterou holkou pujde na ples (udělej holku a něco o ní řekni)
a pak se vzali a chtěli si postavit dum(udělej domeček do 20 000)
a měli děti a vymysli pro ně zajímavou pohádku na dobrou noc
atd
dala bych do toho dvojku i trojku, protože každá má svoje výhody i nevýhody(napr v trojce jsou hezký výhledy ale simíci jsou gumáci) a když každý z těch pěti lidí hrá to druhé
nebo něco takového a nenáročnějšího
sem se zas rozkecala o kravinách  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 19, 2010 19:24 Předmět: |
|
|
Myslím, že vícekolové soutěže se neosvědčily. Byla bych pro jednokolovou rychlosoutěž stavitelskou - každý s tím, co má - na zadané téma a s jistým omezením jako vždycky. To by možná na chvíli mělo šanci přitáhnout i ty, kteří už simíky uložili k ledu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Flying-girl Dodavatel SimSvěta

|
Zaslal: út duben 20, 2010 14:06 Předmět: |
|
|
| chasseur napsal: | Myslím, že vícekolové soutěže se neosvědčily. Byla bych pro jednokolovou rychlosoutěž stavitelskou - každý s tím, co má - na zadané téma a s jistým omezením jako vždycky. To by možná na chvíli mělo šanci přitáhnout i ty, kteří už simíky uložili k ledu.  | Jenže zase né každého baví stavění. Já třeba stavím jen v případě čiré nutnosti(když se mi už rodina nevejde do jednoho domu. )
Ale napadla mě soutěž, kde by se daly využít všechny prvky hraní sims. (trochu jsem se inspirovala tím, co tu psala Simby):
1. kolo by bylo o tom, utvořit pár (dohnotil by se vzhled, sympatie, příběh simíků)
2. kolo o tom postavit dům a pár tam nastěhovat(hodnotil by se dům, popř. příběh domu a jak se typově hodí k páru)
3. kolo by bylo pro literární tvůrce - utvořit komix o prvním dni, který pár v domě prožije a uzavřít vyhlídkami do budoucnosti(kolik by si přáli dětí, atd...)
Myslím, že tři kola nejsou nic nepřekonatelného a každý si tak v soutěži najde to své. Výhercem by byl ten, kdo získá za všechny tři kola největší součet hlasů.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út duben 20, 2010 14:41 Předmět: |
|
|
takže základ už máme
kola radši aby byla 3, chceme přece oživit návštěvnost, a kromě prvního by povinné nebyli, ak kdyby měl někdo každé kolo opravdu slabé tak by mu to stejně nepomohlo
takže chce to někdo ornanizovat?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JohnnyRoll SimSvěták 8.úrovně

|
Zaslal: út duben 20, 2010 19:23 Předmět: |
|
|
no podívejme, jenom se tu šustne slovo soutěž a je to tu všechno jak na trní :DD _________________
FAN OF
How I Met Your Mother , The Simpsons, Grey' Anatomy , Desperate Housewives,
Lost , Family Guy, Charmed , Alf, The Nanny , Step By Step ... and all kinds of this sh*t |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st duben 21, 2010 09:35 Předmět: |
|
|
| Pokud o to nebude stát nikdo víc, ujmu se toho. |
|
| Návrat nahoru |