|
SimSvět

|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adeline SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: so únor 27, 2010 18:25 Předmět: |
|
|
Taky jsem je měla odjinud, ale na té české stránce nefungují downloady, tak jsem musela hledat jinde. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oli SimSvěták 7.úrovně

Založen: 3.9.2008 Příspěvky: 714 Bydliště: Tam, kde jsem teď
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 17:55 Předmět: |
|
|
Ještě jedna otázka, je něco, co dokáže zastavit stárnutí simíki i mazlíčku, dík předem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 20:10 Předmět: |
|
|
JJ jsou na to cheaty, ne? Ale musis si je najit nebo pockat co je nekdo napise, ja jsem lenivej je hledat. Ale na ts2.cz to snad bude. Agging off u lidi? a u zvirat nevim.  _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adeline SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 21:09 Předmět: |
|
|
Tak jestli to funguje u mazlíků, nevím, datáč mám, ale mazlíci mě přestali bavit už dávno, ale když nestárne nikdo, neměli by ani oni. Ale to není moc dobrý cheat, pak máš věčný děti jako v jedničce, když už, tak použij elixír nebo misku života, ale dej si pozor, aby nebyla simka těhotná nebo zvíře březí. Já si je teda udržuju raději tím multifukčním obrazem, ale ten nefunguje na mazlíky. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hakuka Dodavatel SimSvěta

|
Zaslal: so březen 13, 2010 00:13 Předmět: |
|
|
hmm... myslím, že je cheat na nestárnutí štěňat a koťat a na prodlužování života mazlíků je aspirační předmět - miska
jestli agging on off funguje i na mazlíky, netuším, tyhle umělotinky nepoužívám  _________________ Ze života mých simů http://puffinus.cz/_forum/viewtopic.php?t=1190&postdays=0&postorder=asc&start=0
"Ale snít o něčem nepravděpodobném má své jméno. Říká se tomu naděje." Jostein Gaarder |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chasseur Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so březen 27, 2010 10:43 Předmět: |
|
|
Taky radši používám obraz. Misku moc ne, protože naopak zajásám, až všichni mí mazlíčci pojdou - kdo se o tu havěť má porád starat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|