|
SimSvět

|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zrušit? Nebo ještě ne? |
| Jo, zrušit! |
|
26% |
[ 9 ] |
| Ne, nechat! |
|
73% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Marička Maximální SimSvěták

|
Zaslal: út leden 26, 2010 00:39 Předmět: |
|
|
| honny napsal: | Ta uzavřená komunita totiž nepřináší žádnou novou špínu. Flame o blbosti, sexuální zkandály a tak. Všichni ví, s kým a kdo, nový lidi, který bychom mohli ukrižovat nejsou...
 |
Naprosto souhlasim!
Jen ty skandaly se S priste _________________ Marička, papriková paštička
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perfect SimSvěták 6.úrovně

|
Zaslal: út leden 26, 2010 01:20 Předmět: |
|
|
| citace: | | Marika se stala fanouškem Všichni kdo sedí u PC na židly z kolečkama:D. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marička Maximální SimSvěták

|
Zaslal: út leden 26, 2010 01:30 Předmět: |
|
|
| Perfect napsal: | | citace: | | Marika se stala fanouškem Všichni kdo sedí u PC na židly z kolečkama:D. |
|
Kdyz se kouknes do te skupiny, tak ten borec se tam za tu hrubku omlouva.
Navic nechapu, proc to sem davas, kdyz tu hrubku udelal nekdo jinej? _________________ Marička, papriková paštička
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krakenek SimSvěták 9.úrovně

|
Zaslal: út leden 26, 2010 01:32 Předmět: |
|
|
| Perfect napsal: | | citace: | | Marika se stala fanouškem Všichni kdo sedí u PC na židly z kolečkama:D. |
|
Tak to bylo trapný
(ty) _________________ Bruce Springsteen & The E Street Band -> Wien: Ernst Happel Stadion 5.7.2009 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honny Maximální SimSvěták

|
Zaslal: st leden 27, 2010 20:40 Předmět: |
|
|
Ježiš, to sem fakt napsal? Už nebudu pít u pc. _________________ Pražák vystoupí v Ostravě na nádraží a ptá se místního:
"Helééé, jak se dostanu do centra prosimtěěě?"
"Tak ty se pyčo do centra nikdy nedostaneš!" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oli SimSvěták 7.úrovně

Založen: 3.9.2008 Příspěvky: 714 Bydliště: Tam, kde jsem teď
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 10:31 Předmět: |
|
|
| Flying-girl napsal: | Já sem taky pořád ještě chodím, i když moc nepřispívám. Jestli chcete fórum vzkřísit, půjdu do toho s váma  |
Já taky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krakenek SimSvěták 9.úrovně

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BLD SimSvěták 7.úrovně

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rono Dodavatel SimSvěta

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 20:53 Předmět: |
|
|
Tiež som proti, bývalo to najlepšie simforum, škoda..... Zrovna dnes som po roku zapol TS2 _________________ Im... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MaryLove SimSvěták 9.úrovně

|
Zaslal: po únor 08, 2010 14:19 Předmět: |
|
|
Já jsem zase začala hrát TS3, abych odplavila ten stres ze zkouškového  _________________
Tea and Rose |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarinka SimSvěták 1.úrovně

|
Zaslal: po únor 08, 2010 17:19 Předmět: |
|
|
Já mám Sim svět stále mezi oblíbenými položkami,když se hrála Sims2,byla jsem tu denně,ale Sims 3 mě už dávno přestalo bavit,tak sem zabrousím jen občas.Myslím,že nejsem sama,kdo nehraje trojku,i na ostatních forech jsem četla,jak jsou hráči zklamaní a vrací se k dvojce.Ty chyby,co jsou v trojce,dále mizení simíků i celých rodin,nespolehlivé downloady,prostě těch mínusů je tolik,že převáží ty klady,jako je přebarvování,volné sousedství,vlastnosti simíků atd.K čemu mi to je,když si pořádně nezahraju,k hraní mi chybí pohoda,s jakou jsem hrála dvojku.Všimla jsem si,že dost stránek,které byly za Sims2 už zaniklo a ta slabší účast u těch,co dosud fungují je patrná snad všude.Takže dokud EA nepodnikne kroky,aby ta hra byla hratelná v pohodě,tak hráčů bude stále ubývat a tím i postů na jednotlivých forech.
Ale přesto bych ještě s tím rušením tohoto fora počkala,jsem optimista a stále ještě věřím,že s tím EA něco udělá,je to především v jejich zájmu,aby neztráceli hráče a příznivce této hry. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Puffin Admin

|
Zaslal: st březen 17, 2010 17:24 Předmět: |
|
|
Tak jo, dospěla jsem k názoru, že k simanům, ke stránkám a k fórování se opravdu hned tak nevrátím, ale říkala jsem si, že by bylo škoda ztratit na vás všechny kontakt. Pro začátek mě napadlo zkusit to na sociálních sítích - konkrétně prozatím na Facebooku. Je mi sympatickej a jsem tam skoro furt, takže zatím nějak nehrozí, že bych se tam objevila jednou za měsíc (jako tady ).
Skupina SimSvět je tam od včerejška (http://www.facebook.com/pages/SimSvet/396103531409), pozvala jsem těch pár SimSvěťáků, co mám v přátelích, ale budu ráda, když se tam objevíte, něco připíšete do diskuze nebo na zeď (případně tvůrci, co nemají kde publikovat, můžou stahovací linky klidně hodit tam (viď, megy ), spisovatelé mohou upozorňovat na nové díly svých seriálů (Dadul, Hakuko) a pod.). Uvítám libovolné nápady a návrhy, co byste rádi nebo neradi, a uvidíme, jak se nám bude "soušlajzovat" na Facebooku.
Je to zatím pokus, jak neskončit úplně, tak to tak berte...
Díky za pozornost, zatím zdar!
Puff.
P.S. Netuším, pro kolik lidí je nepřekonatelný problém jejich existence na facebooku - případně se mi ozvěte tu, ať mám představu, kolik vás je... _________________ * Puffin bloguje - Z domu, s Mišákem * |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Veja SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: st březen 17, 2010 20:24 Předmět: |
|
|
| Puffin napsal: | Tak jo, dospěla jsem k názoru, že k simanům, ke stránkám a k fórování se opravdu hned tak nevrátím, ale říkala jsem si, že by bylo škoda ztratit na vás všechny kontakt. Pro začátek mě napadlo zkusit to na sociálních sítích - konkrétně prozatím na Facebooku. Je mi sympatickej a jsem tam skoro furt, takže zatím nějak nehrozí, že bych se tam objevila jednou za měsíc (jako tady ).
Skupina SimSvět je tam od včerejška (http://www.facebook.com/pages/SimSvet/396103531409), pozvala jsem těch pár SimSvěťáků, co mám v přátelích, ale budu ráda, když se tam objevíte, něco připíšete do diskuze nebo na zeď (případně tvůrci, co nemají kde publikovat, můžou stahovací linky klidně hodit tam (viď, megy ), spisovatelé mohou upozorňovat na nové díly svých seriálů (Dadul, Hakuko) a pod.). Uvítám libovolné nápady a návrhy, co byste rádi nebo neradi, a uvidíme, jak se nám bude "soušlajzovat" na Facebooku.
Je to zatím pokus, jak neskončit úplně, tak to tak berte...
Díky za pozornost, zatím zdar!
Puff.
P.S. Netuším, pro kolik lidí je nepřekonatelný problém jejich existence na facebooku - případně se mi ozvěte tu, ať mám představu, kolik vás je... |
Skupina je fajn nápad. Ale ty jména tam jsou pro mě jednou velkou neznámou. Vůbec nevim ke komu si jaký jméno přiřadit.  _________________ Bazinga! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Puffin Admin

|
Zaslal: st březen 17, 2010 20:32 Předmět: |
|
|
| Veja napsal: | Skupina je fajn nápad. Ale ty jména tam jsou pro mě jednou velkou neznámou. Vůbec nevim ke komu si jaký jméno přiřadit.  |
No, přiznám se, že mám dost podobnej problém... Zavedeme konverzní tabulku, jo?  _________________ * Puffin bloguje - Z domu, s Mišákem * |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Veja SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: st březen 17, 2010 20:37 Předmět: |
|
|
| Puffin napsal: | | Veja napsal: | Skupina je fajn nápad. Ale ty jména tam jsou pro mě jednou velkou neznámou. Vůbec nevim ke komu si jaký jméno přiřadit.  |
No, přiznám se, že mám dost podobnej problém... Zavedeme konverzní tabulku, jo?  |
To je docela moudrej nápad.  _________________ Bazinga! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|