|
SimSvět

|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hakuka Dodavatel SimSvěta

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lavazza SimSvěták 4.úrovně

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 18:21 Předmět: |
|
|
| To centrum vypadá fakt moc pěkně, taky se pokoušim udělat si něco podobnýho, ale nemam na to moc trpělivost tak už to trvá asi rok:) Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli si nevzpomeneš odkud je ta biologocko-chemická laboratoř a ty židličky co jsou ve třídách (z balíčku IKEA ale s polštářkem)? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st únor 10, 2010 18:34 Předmět: |
|
|
tak já nevím, už po třetí jsem se pokusila vtěsnat do centra cukrárnu a zas to nevyšlo D... tentokrát se tam prostě nehodila, pod tou věží mi to taky nějak nepasovalo, safryš, asi budou mít simíci smůlu a žádná zmrzlinka nebude
Náměstí múz
 _________________ Ze života mých simů http://puffinus.cz/_forum/viewtopic.php?t=1190&postdays=0&postorder=asc&start=0
"Ale snít o něčem nepravděpodobném má své jméno. Říká se tomu naděje." Jostein Gaarder |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adeline SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 08:26 Předmět: |
|
|
No, to je zajímavej pozemek, myslím, že u baru bude narváno a jestli se ti podaří přimět svý simíky, aby koncertovali za peníze, tak si i něco vydělají, moji studenti z toho mívali na univerzite slušnej vejvar. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellohello SimSvěták 8.úrovně

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 10:22 Předmět: |
|
|
Pěkné, zajímavé
jenom nechápu ty koberce, proč tam jsou  _________________ E-mail: Hellohello@seznam.cz ,ICQ: 402610725
Hellohello (Simsvět) = Triamond (MTS2)
Bohužel mi nejdou dát domy na stažení  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 13:02 Předmět: |
|
|
To bych pochopila tak, že ručně tkané koberce jsou taky umělecká díla, ne? _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dadul SimSvěták 2.úrovně

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 16:35 Předmět: |
|
|
děkuji
tak umění je to každopádně, ale tady jsem ty koberce myslela spíš tak, že se tam můžou plácnout nějaké ty podivně nastrojené kreatury s orientální hudbou
uvidíme, jak jim to hraní hošánkům půjde, ještě jsem tam nebyla, hra mi nějak stávkuje... respektive hra jako taková jede v pořádku, ale než se mi načte sousedství, stihnu z toho zešedivět ... přitom netuším, čím to, zrovna mezi tím jedním a druhým spuštěním jsem nic nepřistavovala ani nestahovala, jenom hrála, takže to počtem pozemků ani downloady to asi nebude
zkusím vyčistit počítač a defragmentovat disk, uvidíme  _________________ Ze života mých simů http://puffinus.cz/_forum/viewtopic.php?t=1190&postdays=0&postorder=asc&start=0
"Ale snít o něčem nepravděpodobném má své jméno. Říká se tomu naděje." Jostein Gaarder |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 17:02 Předmět: |
|
|
Ještě vymaž groups.cache, a taky zkus ten compressorizer, to fakt hodně pomůže, protože to podle mně odstraní ze souborů zbytečný balast, zmenší je a rychleji se to načítá. Taky mám dojem, že ta rychlost načítání bude asi závislá i na tom, jak rychlý máš disk, mně to po všech výše popsaných úpravách, i těch tvých, stejně trvalo tak 5-6 minut, než se mi hra načetla do výběru sousedství. A k vánocům jsem si poručila místo trojky, co mi vnucovali, ještě jeden disk do PC, protože na tom starým začínalo být poněkud narváno, přešoupla jsem na něj hbitě Dokumenty, a ejhle - hra se mi načte za dvěapůl minuty.. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 18:30 Předmět: |
|
|
Jenže když bude pršet, tak ti ty koberce namoknouuuu
a kdo se v nich pak bude čvachtat?
A nestěžujte si, že se vám hra načte za 5 minut. Mně za 15-20, protože jsem nepoučitelná a přeháním to s downloadováním. Ale už nebudu.
Cca. 3 GB downloadů tam mám. Samozřejmě smrsknuté Compressorizerem (který vřele doporučuju!)
Ale tak 15 min. mi neva, stihnu mezitím udělat dost věcí. bývaly doby, kdy to bylo 45 minut a to bylo fakt na provaz ale přežila jsem to taky.  _________________ E-mail: Hellohello@seznam.cz ,ICQ: 402610725
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 21:16 Předmět: |
|
|
tak ta první obrazovka do výběru sousedství jede celkem rychle, ale když chci městečko otevřít je hodina málo a při pohybu se to strašně seká, asi jsem se s tou přestavbou moc rozjela, safra
ale když už se to načte, hra jede plynule
zkompresovaný to mám a poslední měsíc cca už ani nestahuju, spíš umazávám (dobře ty baletní šatečky pro batolata asi tak před minutou se nepočítaj )... stáhla jsem to z 3GB na 2,5 a považuju to za svůj osobní úspěch ale stejně se asi bude ještě mazat
možná to taky dělá plná schránka domů a rodin, rodiny jsem přebrala a promázla včera (ne, na maxis rodinky jsem nesáhla ) dneska půjdu na ty postahovaný domky, snad to pomůže
Hellohello: no tak zase uschnouuu a možná trošku shnijouuu myslím, že simové tohle vážně řešit nebudou a my prostě počítejme, že je před deštěm někdo sroluje a schová pod střechu  _________________ Ze života mých simů http://puffinus.cz/_forum/viewtopic.php?t=1190&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 23:22 Předmět: |
|
|
To je dost málo, ta komprese, jestlipak jsi taky zkomprimovala všechno, co máš případně ve složkách? Ty se totiž musí každá otevřít a zkomprimovat zvlášt', program sám do složek neleze.
Ty domy by na vině být mohly, pokud jich máš hodně, protože hra si je při otevření městečka musí všechny najít a přidat na lištu. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so únor 13, 2010 02:23 Předmět: |
|
|
to jsem smazala ručně... ty tři giga už byly po kompresi a jo, složky jsem rozklikala, já mám totiž mimo složky jenom odstranění cenzury a ten soubor, co si tam nainstaluje CEP
ještě jsem to teda neprojela download organizerem, určitě tam bude spousta nevyužitých meshů, ale s ním je potíž, že si nějak nerozumí se stores a s objekty, co využívají maxis textury, a najdi si mezi stovkama souborů ty, o kterých víš, že ti fungují
domků mám na tý liště možná vážně až moc... občas je po umístění zapomenu máznout, pár jich čeká už třeba rok na umístění a tak, každopádně se mazání odkládá na zítřek  _________________ Ze života mých simů http://puffinus.cz/_forum/viewtopic.php?t=1190&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so únor 13, 2010 07:20 Předmět: |
|
|
Tak to musí být fakt hrozné tak dlouho čekat na sousedství už mlčím :X
S tím mazáním si taky užiješ
Btw. když už jste to tu nakously, taky bych potřebovala najít nevyužité meshe a třeba jestli jsou tam i nevyužité rekolory bez meshů. Neexistuje nějaký způsob, jak je vystopovat? (samozřejmě takový, abych u toho nestrávila půl života) _________________ E-mail: Hellohello@seznam.cz ,ICQ: 402610725
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|