| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Danki Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so květen 23, 2009 21:39 Předmět: |
|
|
Tipnul bych Helgu... _________________ A-chanku chci za ženu... <3 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so květen 23, 2009 21:43 Předmět: |
|
|
Tipoval bych to na newsea, neboli juiceho z peggy na jeho strance... / je tady na strance uplne nahore / ... ale prosel jsem to a tyhle vlasy tam nejsou...  _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tinushka SimSvěták 1.úrovně

|
Zaslal: so květen 23, 2009 21:48 Předmět: |
|
|
| Mno a já najisto řeknu,že jsou z XMsims... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KlaPi SimSvěták 9.úrovně

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jasmína Nováček SimSvěta

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 10:28 Předmět: |
|
|
| No,k tomu chybějícímu meshi,tak na booty je,ve složce TSR najdeš na konci retiredartists,tam je tantra a pod ní jsou 4 sety toho dětského oblečení i s meshem.Tři jsou označený CF... a poslední je Childfemalecasualseti(nevím,proč místo čísel,píšou i,ale je to u vícero věcí).Doufám,že to stačí... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:28 Předmět: |
|
|
No jo...jeden z nich to byl...dík  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellohello SimSvěták 8.úrovně

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 18:19 Předmět: |
|
|
| Tinushka napsal: | Dobře,jsem velmi náročná,chápu...ale netuší někdo,kde (pokud někde) sehnat plyšovýho tučňáka(aby se s nim dalo i hrát) do sims2?  |
Tak já mám takové pletené tučňáky (-nebo co to je - hnědé převážně) z avalonu, ale nejde si s nima hrát, je to jenom dekorace. A tys ho někde viděla? _________________ E-mail: Hellohello@seznam.cz ,ICQ: 402610725
Hellohello (Simsvět) = Triamond (MTS2)
Bohužel mi nejdou dát domy na stažení  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so červen 06, 2009 19:35 Předmět: |
|
|
| Hellohello napsal: | | Tinushka napsal: | Dobře,jsem velmi náročná,chápu...ale netuší někdo,kde (pokud někde) sehnat plyšovýho tučňáka(aby se s nim dalo i hrát) do sims2?  |
Tak já mám takové pletené tučňáky (-nebo co to je - hnědé převážně) z avalonu, ale nejde si s nima hrát, je to jenom dekorace. A tys ho někde viděla? |
Původně ne,ale prohrabala jsem TSR...a našla...teda snad ve hře jsem to zatím nezkoušela... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:33 Předmět: |
|
|
Nevím kam to mám dát... jen že po tomhle stráááášně toužím. Si potřebuju jenom postěžovat- Ale jasně, že na bootym už aktualizace z dvojky téměř nejsou, takže... :roll.
 _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: po březen 08, 2010 19:27 Předmět: |
|
|
Nevěděl by nikdo, kde to sehnat?
Áááá!!! oni se teď objevili na bootym. !!! _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chasseur Maximální SimSvěták

|
Zaslal: ne duben 11, 2010 11:46 Předmět: |
|
|
Netušíte někdo, odkud je tahle multifunkční schránka? Dostalo se mi to do hry pravděpodobně se stažením nějakého domu a nemůžu to najít, takže nevím, jak se toho zbavit.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adeline SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: ne duben 11, 2010 18:20 Předmět: |
|
|
Tohle je věc zvaná mailbox, to samé myslím máš na schránce, pokud se použije ten testovací mod, ale ten vypneš, tohle ne. Už jsem to taky měla, a musela jsem na to použít Clean Installer, abych se toho zbavila, ten jediný to dokáže správně pojmenovat a taky ti to červeně označí, pak to jednoduše vyhodíš. Ono se to zdá být dobrá věc, pokud ovšem nepotřebuješ zaplatit účty, pak jsi v pytli a čeká tě exekuce. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chasseur Maximální SimSvěták

|
Zaslal: st duben 14, 2010 16:54 Předmět: |
|
|
Má to bohužel i další mouchu - že i telefonní automaty na obecních pozemcích se po stažení tohoto downloadu změnily na schránky, následkem čehož se z obecního pozemku simík (pokud nemá mobil) nemá jak dostat domů a naštvaný hráč musí shodit hru bez uložení.
Naštěstí už jsem vylučovací metodou tu věc objevila a definitivně smazala. Jmenovalo se to nějak jako: nesmyslná-řada-znaků-kterou-nedovedu-vyslovit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adeline SimSvěták 7.úrovně

|
Zaslal: st duben 14, 2010 17:35 Předmět: |
|
|
To jsi měla kliku, já to ne a ne najít, ale CI to umí pojmenovat, takže jsem to našla až s ním. S těmi obecními jsem to ani nevěděla, protože když se mi to objevilo, tak jsem hru vypla bez uložení a šla na lov. Taky jsem to čapla s nějakým blbým barákem, někteří lidé jsou v tomhle pěkný svině. _________________ Úsměv možná nevyřeší všechny tvé problémy, ale nas*re tolik lidí, že stojí za to si ho udržet.
Nikdy se nehádej s hlupákem, nemáš tolik času, aby jsi ho mohl zbytečně ztrácet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
megy Maximální SimSvěták

|
Zaslal: so duben 24, 2010 19:27 Předmět: |
|
|
Jdu děsně OT, ale to je snad jedno... Strááášně mě štve že na TSR nejsou schopní vyřídit žádnej uploadnutej download! Dva simíci mi tam už podruhé čekají jen tak několik dní... nic se neděje. Ani to nezamítnou, ani neodobří... Prostě mi to zmizí z "Pending" páč páni nic nedělají. Koukal jsem se, kdy naposledy přidali do TS2 nějakýho simíka, a bylo to snad ještě před třemi měsíci. Na emaily samozřejmě TSR taky neodpovídá... naco.  _________________ "I wipe my ass with hundred dollar bills. That is soo funny." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|